Tässä sitä eletään alakoulun viimeistä päivää.Enää on huomenna kevätjuhla ja todistusten jako,sen jälkeen koittaa pitkään odotettu  kesäloma! Ulkona ei kyllä kovin kesäiseltä näytä,sillä siellä sataa vettä ja on hyvin tuulista. Kesälomalle ei meillä ole mitään ihmeellistä suunniteltu. Autetaan tallinomistajaa leireillä,käydään hoitamassa Cashiä (otetaan se kesä-ja elokuuksi kolmeksi päiväksi viikossa),käydään pohjanmaaalla mummoni luona ja käydään parila leirillä (musiikki-ja ratsastusleirit). Ei sen ihmeellisempää

Ihanaa nyt kun on valoisaa melkein kymmeneen asti,kun talvella oli pimeää jo neljältä Ehtii ratsastaa myöhemminkin eikä ole niin kiire viedä poneja syömään vihreää! Suurin osa tallin poneista ja hevosista on jo totutettu vihreän ja tuntiponit ovat yötkin ulkona.

Viime viikonloppuna osallistuin Cashillä tallimme koulukisoissa C-merkin kouluohjelmaan.Ohjelma meni ilman suurempia ongelmia,mitä nyt pari askelrikkoa lukuunottamatta. Sijoituin ensimmäiseksi pisteillä 128/180 (en oo ihan varma noista pisteistä). Tänään on luvassa hupikisat ja sunnuntaina estekisat.

Yritän nyt kesälomalla kirjoitella enemmän.Onko teillä jotai postaus toiveita?

Hyvää kesää kaikille!